28 Ağustos 2012 Salı

AirAnka ile Dizi Kuşağı Başlıyor : Video Game High School

Evet arkadaşlar, hizmetimizi sizleri hoşnut edecek dizilerle de devam ettiriyorum. 1 hafta sonra 2. yaşını doldurcak olan bu blog için, sizlere güzel bir süprizle eşlik etsin istedim.

Soluksuz izlediğim bu dizinin adı :

Video Game High School(VGHS)

Kendisi bir internet dizisidir. Televizyonda izleme şansınız yok ne yazıkki. Buna rağmen TV dizilerinden geri kalır hiç bir yanı yok. Dizinin yapımcısı Freddie Wong . Youtube'da mini cliplerinden tanıdığınız ,Heroes'daki capon görünümlü asyan arkadaşımız. Kendisi 2007 Guitar Hero 2 şampiyonuymuş, haberim yoktu. Bu arada dizideki süpriz oyunculardan biri Chuck dizisinden tanıdığınız Zachery Levi. Herneyse...

Efektleri, oyuncuları , arka planlar , hikaye hepsi son derece AirAnka Kafası :) Tabi her bir bölüm 10-15 dakika arası sürmekte. Yine de "tadında bırakmak" sıfatını yerinde kullanmış bir dizi. 9 bölümden oluşmakta. Dileriz ki 2. sezonu yaparlar. Bu arada ingilizce olduğunu hatırlatırım. 6. bölüme kadar ingilizce altyazısı da mevcuttur.


Hikayeyi kısaca özetlersek, Brian D. lakaplı ergen bir delikanlımız var. Ordaki günlük hayat, bizimkinden biraz daha nerd bir seviyede olduğundan , anadan oğula nesil bir oyunculuk hayatı var. "Field of Fire" isimli bir FPS oyunu sevdalısı olan bu arkadaşımızın şansı bir gün yüzüne güler. Oyunun namağlup oyuncusu "The Law" lakaplı insanı, katıldığı TV showunda insanlara show off yaparken, bizim eleman tarafından öldürülünce(tamamiyle şans tabiki), büyük olay olur. Ardından VGHS'ye davet edilir...


Hepinize iyi seyirler dilerim :)

























































































-Final-









Cosplayden dönerken otobüste 5 dk'da diziyi baştan sona anlatıp spoilera boğan Batuhan Kavruk arkadaşıma da burdan teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder